Acollida Alumnat

Compte Correu Electrònic del Centre

El centre et proporcionarà un compte de correu electrònic basat en gmail però amb l’extensió @iesdimreus.cat.

Per poder tenir aquest compte de correu:

Aquests comptes de correu són propietat del centre i el centre té la potestat per poder fer un seguiment de l’ús d’aquest, així com fer una auditoria. Un cop acabada la relació amb el centre (finalització d’estudis, canvi de centre…) el centre és reserva el dret per a eliminar el correu i les seves dades adjuntes (Drive, fotos i qualsevol altra aplicació que pertanyi a Google del centre).

Equipaments del Centre

Portàtil en préstec

El centre et proporcionarà un equipament portàtil, per a poder fer ús del mateix, haureu de demanar-ho en aquesta mateixa web omplint la pàgina tal i com és demana.

Aquests dispositius portàtils són propietat del centre, això vol dir que al finalitzar el teu vincle amb el centre haureu de retornar el portàtil i el carregador en perfecte estat.

Si qualsevol professor/a, tutor/a o el coordinador TIC ús demana que entregueu o que li mostreu el que esteu fent en qualsevol moment amb l’ordinador, ho haureu de fer.

Si l’ordinador no funciona o s’ha trencat, escriviu un correu electrònic a ticdim@iesdimreus.cat indicant el vostre nom, curs i problema per a poder concertar un dia i hora per veure com resoldre el problema.

Carro de portàtils del centre

El centre disposa de dos carros de portàtils, un amb 30 unitats i un altre de 25 unitats. 

Si en feu un ús d’aquests, us aconsellem que feu servir sempre el mateix número de portàtil. En el cas de trobar un desperfecte al mateix, avisa immediatament al professor/a que tinguis en aquell moment. Així evitem que hi hagi un mal ús i que la responsabilitat sigui de la persona que en fa un mal ús.

Connexions a Internet “MIFI”

El centre dispossa d’equipaments “MIFI” (Connexions a Ineternet per a cases que no en tenen), al igual que els portàtils, els MIFIs son del centre, això vol dir que al finalitzar el teu vincle amb el centre haureu de retornar el MIFI en el mateix estat que va ser entregat (capsa, mifi, carregador i cable).

Si qualsevol professor/a, tutor/a o el coordinador TIC ús demana que entregueu o que li mostreu el dispositiu, ho haureu de fer.

Si l’equipament no funciona o s’ha trencat, escriviu un correu electrònic a ticdim@iesdimreus.cat indicant el vostre nom, curs i problema per a poder concertar un dia i hora per veure com resoldre el problema.

Connexió a Internet a la xarxa sense fils del centre

El centre te una connexió a internet sense fils per a que puguis fer servir sense problemes amb els equipaments portàtils.

DEMANA-LI AL TEU PROFESSOR/A O TUTOR/A

Instal·lar qualsevol programa al portàtil en prèstec

Per poder instal·lar qualsevol programa sense permís del administrador del sistema, teniu una plataforma què és diu “Company Portal” en ella estan tot aquell programari que el departament d’ensenyament considera que podeu instal·lar sense permís explicit. A continuació teniu un petit manual o guia: