Servei d’assessorament d’emprenedoria

T'ajudem a crear la teva empresa

Suport per diagnosticar i definir accions de millora en diferents àmbits de la gestió empresarial

Des de l’Institut Lluís Domènech i Montaner posem en marxa un servei d’assessorament i acompanyament per a la creació i consolidació de l’empresa en tot allò que puguis necessitar. Com formar-te, definir la teva idea de negoci, fer un pla d’empresa, decidir la forma jurídica més adient i sentir-te més acompanyada en tot el procés.

T’assessorarem estratègicament analitzant la viabilitat tècnica, organitzativa i econòmica del projecte. Treballem conjuntament amb metodologia i aportarem eines útils per ajudar a plasmar la idea i transformar-la en un projecte viable.

Si tens una idea de negoci i vols començar la teva pròpia empresa. Si ets alumne/a de cicles formatius a l’institut o ho has estat en els darrers 3 cursos, ja pots disposar d’aquest servei!

pexels-thisisengineering-3862365
    • Valoració de la teva idea i suggeriments per part d’un equip format per docents coneixedors de l’emprenedoria i de l’àrea empresarial industrial.
    • Orientació i/o acompanyament a entitats de foment a l’emprenedoria i la creació d’empreses (REDESSA, Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp, etc).
    • Espai emprenedor, que disposa d’ordinador, impressora, WiFi, projector, telèfon, taula per reunions i cadires.

Per definir

Envia’ns un correu a emprenedoria@iesdimreus.cat amb les teves dades i tota la informació rellevant del projecte.

Per definir