Acollida Professorat Nouvingut

Passos a seguir en arribar al centre

Documentació de centre

Al següent document podeu trobar tot el que heu de saber sobre el centre (Estructura organitzativa, horaris, ordenació acadèmica, organització del centre, serveis del centre, organismes de representació, plànol del centre, distribució d’aules per curs, tipificació de faltes d’alumnes, guàrdies, polítiques de qualitat).
 
Penseu que aquest document s’actualitza cada curs per qualitat, la darrera versió que hi ha en la pàgina web és la corresponent al curs 22/23

Estrategia Digital de Centre

Compte correu electrònic del centre

Al arribar al centre els caps d’estudis t’han de proporcionar un compte de correu del centre, basat en gmail amb terminació @iesdimreus.cat.

iEduca

Al arribar al centre els caps d’estudis t’han de proporcionar un compte de iEduca per poder passar llista i altres gestions del centre.

Impressions

Al centre fem servir el servei de fotocòpies del departament d’ensenyament basat en les fotocopiadores Konika Minolta i amb el programa PaperCut, per poder crear-te un compte d’impressions, has d’enviar un correu a ticdim@iesdimreus.cat indicant el teu compte de correu de centre i el teu número de taquilla de la sala de professors.

Ordinadors dotació del departament d’ensenyament

Com a professor del centre tens dret a un portàtil del departament d’ensenyament, aquest és un servei de préstec del departament i, per tant, en finalitzar la teva estada al centre l’hauràs de retornar. Envia un correu a ticdim@iesdimreus.cat demanant el teu amb les teves dades (nom i cognoms).

Si vens a fer una substitució, el/la professor/a titular t’haurà de deixar el seu durant la teva estada al centre. Les dades del professorat titular no són visibles, ja que per poder entrar a l’ordinador cadascú ho fa amb les seves credencials.

Per poder accedir al portàtil necessites seguir aquests passos:

1. Connectar l’ordinador a la WiFi del centre

gencat_ENS_EDU
Usuari: W43007166
Contrasenya: bo38ilnuhe

2. El teu nom d’usuari és el teu nom d’usuari de la xtec, però en lloc de ficar @xtec.cat, has de ficar @edu.gencat.cat el primer cop que facis servir aquest tipus de portàtils.

3. La teva contrasenya per accedir és la mateixa que tens a l’ATRI, i per tant caduca, això vol dir que quan el sistema ATRI et demani que canviïs la contrasenya, recorda de fer servir la nova al portàtil. És força comú què es bloquegi l’ordinador perquè no fiquem bé la contrasenya.

Telefonia

El centre disposa de telèfons repartits per diferents espais que pots fer servir per a trucar als pares/empreses. Les trucades es fan directament sense ficar cap codi inicial.

Reserva carro portàtils

El centre disposa d’un carro de portàtils amb 30 ordinadors sense contrasenya. Per poder fer una reserva del mateix, has d’anar a iEduca, obrir la pestanya “Professorat”, seleccionar “Reservar aula” i al desplegable escollir “Informàtica Mòbil”.

Documentació per a signar per part de l’alumnat per l’ús de drets d’imatge i ús de comptes de correu electrònic